Mobil 2 Entreprenörer Tillsammans 1

Våra medlemmar 2018

Jag arbetar med företag och privatpersoner genom att sälja tjänsten inom 3d visualisering för att visa deras vision av framtida nybyggnation inom hus, offentliga byggnader eller kanske det är interiöra rummet.  Viscoast jobbar alltid inom 3d där jag modellerar upp allt från början. För att nå en sån realistisk bild som möjligt ritar jag upp det i Photoshop. Välkomna till min hemsida och lär känna mig och mitt företag mer!  
www.viscoast.se

Läs hela inlägget »

Doings, en del av House of Impact AB, växte fram ur behovet att utmana HR- och ledarskapsbranschen. Dessa tjänster bör effektiviseras väsentligt så att de möter organisationers behov av att vara i ständig utveckling och hålla hög konkurrenskraft. Vi vill erbjuda kunderna dessa tjänster i en ny förpackning. Paketeringen stavas Förändringsledarskap, där de mänskliga kompetenserna är nyckeln till framgång. Vi vill skapa en rörelse där det handlar om att framtidssäkra organisationer genom att utveckla maximala People Skills hos varenda kotte! 

Vår övertygelse är att det viktigaste i en förändring är att visa på handlingskraft -att bli en Doer! Vårt fokus är därför på själva görandet. Vi hjälper dig att komma igång, att få saker gjorda. Vi vill skapa en
DO-OCHRACY! Häng med oss! 

www.doing.se

Läs hela inlägget »

Oberoende branschtidning inom svensk rese- och turism.
www.turismnytt.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: media

Uppstart av retreat och kursgård som beräknas stå klart sommaren 2018
Vi sysslar med mindfulnesskurser, meditationsträffar, kvinnocirklar, vi arrangerar retreats, Reikihealing, Nada akupunktur och coaching i form av samtal och övningar. Workshops med olika teman i fältet "kropp och själ".
Under våren 2018 kommer Mediyoga att ingå i vårt utbud, detta står det mer om på hemsidan.
 www.bastenaandrum.se

Läs hela inlägget »

Edison Solutions AB utvecklar och säljer ekonomiprogram till kunder med högt ställda krav.

www.edison.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: skåne ekonomiprogram

ÅJ Miljökonsult hjälper små och stora företag att hitta rätt miljödjungeln av olika begrepp. Tillsammans hittar vi det miljöarbete som fungerar för ditt företag.
 
www.dinmiljokonsult.se

Läs hela inlägget »

Den personliga yogastudion i Halmstad anpassad för just yoga. Vi arbetar nära våra elever med stort engagemang. Vi erbjuder klassisk hathayoga, mediyoga, yinyoga och gravidyoga. Vi erbjuder yoga för olika åldrar och kunskapsnivåer. Förutom kvalificerade yogakurser med välutbildade lärare erbjuder vi kinesisk massage, behandling av idrotsskador och akupressur
 
www.lotusyogamassage.se

Läs hela inlägget »

Redan som liten pratade jag med andar och gick i tron om att alla gjorde så. Det var inte förrän jag blev äldre som jag förstod att det inte var så och det var först då jag kom i kontakt med medialitet. Varför pratade jag med andar? Mina föräldrar, far- och morföräldrar gick bort innan jag hade fyllt två år. För mig var det naturligt att ha kontakt och prata med dem, även om de inte fanns där rent fysiskt. När jag blev äldre, tillkom andra saker till mitt liv, vilket gjorde att jag trängde undan kontakten med andevärlden. Efteråt har jag förstått att de ändå fanns där hela tiden. De har stöttat mig, tröstat mig, gett råd och till och med räddat mitt liv några gånger. För några år sedan kom de tillbaka med all sin kraft. Det började ?spöka", saker och ting flyttades, TV:n och radion gick av och på av sig självt, lamporna blinkade och jag började få meddelanden från andevärlden. Andevärlden tyckte tydligen att det var dags nu. De gav mig inte en chans, utan jag var tvungen att börja lyssna på dem och vad de hade att berätta och visa mig. Äntligen var jag mottaglig. Jag har gått flera utbildningar i mediumkunskap och medial utveckling och jag har fått väldigt bra respons från nöjda kunder. Kontakta gärna mig om du vill ha en sittning eller husrensning. Jag har sittningar hemma i lugn och trygg miljö och är ni flera, kommer jag gärna hem till er för en sittning eller en seans.

www.hannukoskinen.se

Läs hela inlägget »

Jag är keramiker och i Kärradal, en mil norr om Varberg bor, och har jag min keramikverkstad. Jag arbetar med stengodslera, och gör både konst- och bruksföremål. Konstföremålen är ofta utförda i Rakuteknik, vilket ger de karakteristiska krackeleringarna på godset. Människokroppen och naturen är ett par av mina inspirations-källor. Jag kombinerar gärna keramiken med andra material för att hitta nya spännande uttryck.

www.keramikverkstan.com

Läs hela inlägget »

Hillborg Fastighets Consulting AB bedriver konsultverksamhet av helhetslösningar för radonmätningar och ventilationslösningar till främst fastighetsbolag med flerbostäder samt till villor.

www.hillborgfc.se

Läs hela inlägget »