Mobil 2 Entreprenörer Tillsammans 1

Våra medlemmar 2018

Hjälper ditt företag med bokföring, löner eller vad just du behöver för administrativ hjälp

www.rolycke.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: ekonomi halland

Jag brinner för att berika fastigheter för ett gott bevarande & inte minst optimalt brukande! 

Jag hjälper er gärna med: 
Byggprojektledning 
Lokalresursplanering 
Underhållsplanering 
m m 

www.askarebolet.se

Läs hela inlägget »

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra orden inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda. Vi hoppas att du väljer oss! 

Med grund i presentationsteknik och retorik utbildar vi inom allt ifrån första intryck till nätverkande.

www.inbilda.nu

Läs hela inlägget »
Etiketter: utbildning halland

Tallhöjden Hotell & Restaurang AB. Ett besök hos oss är på många sätt ett minne för livet Vi är en komposition av museum,privat hem och bra boende. Ni reser till oss för att få en mat upplevelse på landet eller att boka en konferens i naturlig miljö. Naturturism är ett av våra alla led ord ett annat är kreaktivt tänkande.
www.tallhojden.se

Läs hela inlägget »

Jag arbetar med företag och privatpersoner genom att sälja tjänsten inom 3d visualisering för att visa deras vision av framtida nybyggnation inom hus, offentliga byggnader eller kanske det är interiöra rummet.  Viscoast jobbar alltid inom 3d där jag modellerar upp allt från början. För att nå en sån realistisk bild som möjligt ritar jag upp det i Photoshop. Välkomna till min hemsida och lär känna mig och mitt företag mer!  
www.viscoast.se

Läs hela inlägget »

Doings, en del av House of Impact AB, växte fram ur behovet att utmana HR- och ledarskapsbranschen. Dessa tjänster bör effektiviseras väsentligt så att de möter organisationers behov av att vara i ständig utveckling och hålla hög konkurrenskraft. Vi vill erbjuda kunderna dessa tjänster i en ny förpackning. Paketeringen stavas Förändringsledarskap, där de mänskliga kompetenserna är nyckeln till framgång. Vi vill skapa en rörelse där det handlar om att framtidssäkra organisationer genom att utveckla maximala People Skills hos varenda kotte! 

Vår övertygelse är att det viktigaste i en förändring är att visa på handlingskraft -att bli en Doer! Vårt fokus är därför på själva görandet. Vi hjälper dig att komma igång, att få saker gjorda. Vi vill skapa en
DO-OCHRACY! Häng med oss! 

www.doing.se

Läs hela inlägget »

Oberoende branschtidning inom svensk rese- och turism.
www.turismnytt.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: media

Uppstart av retreat och kursgård som beräknas stå klart sommaren 2018
Vi sysslar med mindfulnesskurser, meditationsträffar, kvinnocirklar, vi arrangerar retreats, Reikihealing, Nada akupunktur och coaching i form av samtal och övningar. Workshops med olika teman i fältet "kropp och själ".
Under våren 2018 kommer Mediyoga att ingå i vårt utbud, detta står det mer om på hemsidan.
 www.bastenaandrum.se

Läs hela inlägget »

ÅJ Miljökonsult hjälper små och stora företag att hitta rätt miljödjungeln av olika begrepp. Tillsammans hittar vi det miljöarbete som fungerar för ditt företag.
 
www.dinmiljokonsult.se

Läs hela inlägget »

Redan som liten pratade jag med andar och gick i tron om att alla gjorde så. Det var inte förrän jag blev äldre som jag förstod att det inte var så och det var först då jag kom i kontakt med medialitet. Varför pratade jag med andar? Mina föräldrar, far- och morföräldrar gick bort innan jag hade fyllt två år. För mig var det naturligt att ha kontakt och prata med dem, även om de inte fanns där rent fysiskt. När jag blev äldre, tillkom andra saker till mitt liv, vilket gjorde att jag trängde undan kontakten med andevärlden. Efteråt har jag förstått att de ändå fanns där hela tiden. De har stöttat mig, tröstat mig, gett råd och till och med räddat mitt liv några gånger. För några år sedan kom de tillbaka med all sin kraft. Det började ?spöka", saker och ting flyttades, TV:n och radion gick av och på av sig självt, lamporna blinkade och jag började få meddelanden från andevärlden. Andevärlden tyckte tydligen att det var dags nu. De gav mig inte en chans, utan jag var tvungen att börja lyssna på dem och vad de hade att berätta och visa mig. Äntligen var jag mottaglig. Jag har gått flera utbildningar i mediumkunskap och medial utveckling och jag har fått väldigt bra respons från nöjda kunder. Kontakta gärna mig om du vill ha en sittning eller husrensning. Jag har sittningar hemma i lugn och trygg miljö och är ni flera, kommer jag gärna hem till er för en sittning eller en seans.

www.hannukoskinen.se

Läs hela inlägget »