collage_object

Våra medlemmar 2019

Patienthuset är en mötesplats för dig som är patient, är politiker eller som arbetar inom sjukvård eller läkemedelsbranschen. 

Vi "hyr" ut patienter till utvecklingsprojekt, föreläsningar och styrgrupper inom svensk sjukvård och läkemedelsindustrin. 

Om du har drabbats av en kronisk sjukdom / funktionshinder och vill arbeta för en effektivare sjukvård så är du välkommen att söka jobb hos oss! 

Välkommen att ta kontakt! 

www.patienthuset.se

Läs hela inlägget »

Johnssons Gård, 7 km söder om Varberg, är ett företagshotell på landet. Vi bygger om våra gamla ladugårdar till att passa olika verksamheter som sedan hyr av oss. Här finns åtta företag som vänder sig till konsument - Rub & Smoke BBQ, Sikta Stenugnsbageri, Golden Wellness, NackhelleHem Blommor & Inredning, Hembränt Keramik, Subbe Bryggeri, BEV design och konstnär Eva Otterström. Företagen samarbetar med events för företag & grupper och ibland skapar vi marknader av olika slag.
www.johnssonsgard.se

Läs hela inlägget »

Carpe Diem/Sprängskulla finns på en kringbyggd gammal gård strax utanför Veddige. Här har jag sedan några år tillbaka byggt upp en verksamhet som riktar sig till de som behöver hjälp att finna sin väg till hälsa. 
Jag erbjuder och utvecklar de olika helande behandlingar, som en gång hjälpt mig att komma tillbaka efter en tid av utbrändhet. Omslutande healing, taktil massage, örtbehandling, Bachs blomsterterapi, vägledning och olika meditationer är de verktyg jag använder. Här erbjuds också kurser och föreläsningar i hälsans tecken. 
Hos oss kan du hyra behandlingsrum, en större lokal för event m.m. Nu utvecklar vi verksamheten till en kursgård med vandrarhemsverksamhet. 

Jag verkar här i uppstigningens tjänst, sprider ljus och kärlek, helar och läker! Uppstigning handlar om de energiförhöjningar som pågår här på vår jord. Vi påverkas alla på olika sätt. Genom uppstigningsmeditationer och healingbehandlingar sprider jag energier, som ställer in dig i rätt resonas med Moder jord. I stor ödmjukhet, tacksamhet förmedlar jag dessa energier till dig! Vi är alla här på jorden för att fullfölja vår livsuppgift.
Jag önskar alla varmt välkomna till Carpe Diem för helande och vägledning utifrån sina behov och önskemål! 
I kärlek 
Karin 
www.carpediem16.com

Läs hela inlägget »

Vässa din jobbstil, klä fram din kompetens och förstärk ditt personliga varumärke. 
Vår klädsel, vårt utseende och vårt kroppsspråk tillhör vår icke verbala kommunikation. Jag hjälper företag och privatpersoner att göra det allra bästa av sina egna förutsättningar.
www.colorme.se

Läs hela inlägget »

Hjälper ditt företag med bokföring, löner eller vad just du behöver för administrativ hjälp

www.rolycke.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: ekonomi halland

Jag brinner för att berika fastigheter för ett gott bevarande & inte minst optimalt brukande! 

Jag hjälper er gärna med: 
Byggprojektledning 
Lokalresursplanering 
Underhållsplanering 
m m 

www.askarebolet.se

Läs hela inlägget »

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra orden inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda. Vi hoppas att du väljer oss! 

Med grund i presentationsteknik och retorik utbildar vi inom allt ifrån första intryck till nätverkande.

www.inbilda.nu

Läs hela inlägget »
Etiketter: utbildning halland

Tallhöjden Hotell & Restaurang AB. Ett besök hos oss är på många sätt ett minne för livet Vi är en komposition av museum,privat hem och bra boende. Ni reser till oss för att få en mat upplevelse på landet eller att boka en konferens i naturlig miljö. Naturturism är ett av våra alla led ord ett annat är kreaktivt tänkande.
www.tallhojden.se

Läs hela inlägget »

Oberoende branschtidning inom svensk rese- och turism.
www.turismnytt.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: media

Uppstart av retreat och kursgård som beräknas stå klart sommaren 2018
Vi sysslar med mindfulnesskurser, meditationsträffar, kvinnocirklar, vi arrangerar retreats, Reikihealing, Nada akupunktur och coaching i form av samtal och övningar. Workshops med olika teman i fältet "kropp och själ".
Under våren 2018 kommer Mediyoga att ingå i vårt utbud, detta står det mer om på hemsidan.
 www.bastenaandrum.se

Läs hela inlägget »