collage_object

Några av våra medlemmar 2019

I mitt företag arbetar jag med korrekturläsning, redigering och översättning. Jag arbetar främst mot bokförlag, men tar även andra textuppdrag emellanåt. Språken jag översätter från är engelska, danska och tyska. Utöver det arbetar jag som litterär agent och hjälper författare att nå ut med sina böcker. Kika gärna in på min hemsida för mer information! 
www.bladverktext.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: översättare halland

Frigör dina visioner!

Från idé till något färdigt och konkret. På Nolsa creo jobbar vi för att din vision ska bli verklighet. Genom att ställa de rätta frågorna, titta på din person och hitta företagets själ, kan vi tillsammans få ditt varumärke, produkt eller tjänst att förstärkas och bli mer synlig. Du får hjälp med din USP, affärsutveckling, marknadsföring, fotografering, bilder, rörlig bild, logga, grafisk profil och hemsidesinnehåll.

Jag driver Nolsa creo tillsammans med min man Roger. Vi jobbar med allt ifrån små till medelstora företag. Vi finns på den halländska landsbygden utanför Varberg där vi frigjort våran vision.

Jag fungerar bäst med en kamera, penna/pensel eller dator som uttrycksmedel. Roger är grym på marknadsföring och affärsutveckling, jobbat som både försäljningschef och VD.

Jag är också grundare och utvecklare av Wellify AB.

www.nolsacreo.se

Läs hela inlägget »

Johnssons Gård, 7 km söder om Varberg, är ett företagshotell på landet. Vi bygger om våra gamla ladugårdar till att passa olika verksamheter som sedan hyr av oss. Här finns åtta företag som vänder sig till konsument - Rub & Smoke BBQ, Sikta Stenugnsbageri, Golden Wellness, NackhelleHem Blommor & Inredning, Hembränt Keramik, Subbe Bryggeri, BEV design och konstnär Eva Otterström. Företagen samarbetar med events för företag & grupper och ibland skapar vi marknader av olika slag.
www.johnssonsgard.se

Läs hela inlägget »

Carpe Diem/Sprängskulla finns på en kringbyggd gammal gård strax utanför Veddige. Här har jag sedan några år tillbaka byggt upp en verksamhet som riktar sig till de som behöver hjälp att finna sin väg till hälsa. 
Jag erbjuder och utvecklar de olika helande behandlingar, som en gång hjälpt mig att komma tillbaka efter en tid av utbrändhet. Omslutande healing, taktil massage, örtbehandling, Bachs blomsterterapi, vägledning och olika meditationer är de verktyg jag använder. Här erbjuds också kurser och föreläsningar i hälsans tecken. 
Hos oss kan du hyra behandlingsrum, en större lokal för event m.m. Nu utvecklar vi verksamheten till en kursgård med vandrarhemsverksamhet. 

Jag verkar här i uppstigningens tjänst, sprider ljus och kärlek, helar och läker! Uppstigning handlar om de energiförhöjningar som pågår här på vår jord. Vi påverkas alla på olika sätt. Genom uppstigningsmeditationer och healingbehandlingar sprider jag energier, som ställer in dig i rätt resonas med Moder jord. I stor ödmjukhet, tacksamhet förmedlar jag dessa energier till dig! Vi är alla här på jorden för att fullfölja vår livsuppgift.
Jag önskar alla varmt välkomna till Carpe Diem för helande och vägledning utifrån sina behov och önskemål! 
I kärlek 
Karin 
www.carpediem16.com

Läs hela inlägget »

Vässa din jobbstil, klä fram din kompetens och förstärk ditt personliga varumärke. 
Vår klädsel, vårt utseende och vårt kroppsspråk tillhör vår icke verbala kommunikation. Jag hjälper företag och privatpersoner att göra det allra bästa av sina egna förutsättningar.
www.colorme.se

Läs hela inlägget »

Hjälper ditt företag med bokföring, löner eller vad just du behöver för administrativ hjälp

www.rolycke.se

Läs hela inlägget »
Etiketter: ekonomi halland

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra orden inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda. Vi hoppas att du väljer oss! 

Med grund i presentationsteknik och retorik utbildar vi inom allt ifrån första intryck till nätverkande.

www.inbilda.nu

Läs hela inlägget »
Etiketter: utbildning halland

Uppstart av retreat och kursgård som beräknas stå klart sommaren 2018
Vi sysslar med mindfulnesskurser, meditationsträffar, kvinnocirklar, vi arrangerar retreats, Reikihealing, Nada akupunktur och coaching i form av samtal och övningar. Workshops med olika teman i fältet "kropp och själ".
Under våren 2018 kommer Mediyoga att ingå i vårt utbud, detta står det mer om på hemsidan.
 www.bastenaandrum.se

Läs hela inlägget »

ÅJ Miljökonsult hjälper små och stora företag att hitta rätt miljödjungeln av olika begrepp. Tillsammans hittar vi det miljöarbete som fungerar för ditt företag.
 
www.dinmiljokonsult.se

Läs hela inlägget »

Jag är keramiker och i Kärradal, en mil norr om Varberg bor, och har jag min keramikverkstad. Jag arbetar med stengodslera, och gör både konst- och bruksföremål. Konstföremålen är ofta utförda i Rakuteknik, vilket ger de karakteristiska krackeleringarna på godset. Människokroppen och naturen är ett par av mina inspirations-källor. Jag kombinerar gärna keramiken med andra material för att hitta nya spännande uttryck.

www.keramikverkstan.com

Läs hela inlägget »