collage_object

Grundarna bakom Entreprenörer Tillsammans

Anna Evertsson,  grundare
Jag heter Anna Evertsson och driver företaget Smartcoachen.se

Som egenföretagare kan jag känna mig ensam då och då. Jag har haft en önskan om att vara en del av ett sammanhang där jag kan nätverka både på nätet och i verkligheten med andra egenföretagare för att utbyta erfarenheter och få energi. 

Så därför är jag extra glad över att vara en del av nätverket Entreprenörer Tillsammans. 
 

Christine Tina Karlsson,  grundare
Jag kallas för Tina, som författare även kallad C T Karlsson (forfattarectkarlsson.se) och brinner för berättelser, nätverkande och livet.

Idag har jag en utgiven bok Falkenbergsmorden - Bittert svek och den 24 maj 2017 kommer Högt fall ut som fristående uppföljare.Tidigare har jag varit verksam inom det skånska innovationssystemet, forskat i ämnet geologi och även arbetat inom bankvärlden.

Entreprenörer Tillsammans är för mig en härlig möjlighet att just nätverka med likasinnade.

Det ska bli så spännande och härligt att "träffas"!

Åsa Bengtsson,  grundare
Min specialitet är översättning från svenska till engelska och jag arrangerar också kurser & privatundervisning i affärsengelska. Efter drygt 16 år i England är jag tillbaka i Varberg där jag driver Great Little Britain.  Idag hjälper jag entreprenörer, bloggare, författare och stora koncerner att nå ut i "stora världen" utanför Sveriges gränser.

Brinner för entreprenörskap och har en fäbless för språkliga finurligheter. 

Ska bli superkul att få lära känna er!

Carina Holgersson, grundare
Jag arbetar som Affärsutvecklare inom IT och driver även mitt företag carinaholgersson.se där jag erbjuder yoga, föreläsningar och stand-up.

Att mötas och utbyta erfarenheter berikar livet och jag älskar att lära mig nya saker och dela med mig av det som jag brinner för.

Mitt motto är "Ett leende är en smittsam gåva" och det är den känslan jag hoppas att vi alla kommer att dela med oss av i Entreprenörer Tillsammans. 

Anna Åxman,  grundare
Jag älskar människor, utmaningar och känslan av att hjälpa någon. Har hela mitt liv arbetat med service och besöksnäring både som entreprenör och anställd och i Sverige så väl som med andra kulturer utomlands. I mitt CV står titlar som marknadskoordinator, konsult, VD, chef och entreprenör inom hotell, restaurang och resebranschen.

Sedan 13 år tillbaka är jag åter igen bosatt i Halland och driver mitt eget företag Anna Åxman - Ett sätt att synas, inom digital affärsutveckling & webbkommunikation.  Föreläsare, håller kurser, coachar, gör hemsidor och är total nörd på sökmotoroptimering SEO.

I mitt arbete har jag genom åren träffat en mängd spännande entreprenörer och det har länge varit en dröm att kunna föra dem samman. Så föddes 2014 idén till Entreprenörer Tillsammans.