collage_object

Eldsjälarna bakom Entreprenörer Tillsammans

Eldsjälarna bakom nätverket Entreprenörer Tillsammans fråmst riktat mot enmans- och mikroföretagare för svenska entreprenörer i världen.

Anna Evertsson,  grundare
Jag heter Anna Evertsson och driver företaget Smartcoachen.se

Som egenföretagare kan jag känna mig ensam då och då. Jag har haft en önskan om att vara en del av ett sammanhang där jag kan nätverka både på nätet och i verkligheten med andra egenföretagare för att utbyta erfarenheter och få energi. 

Så därför är jag extra glad över att vara en del av nätverket Entreprenörer Tillsammans. 
 

Christine Tina Karlsson,  grundare
Jag kallas för Tina, som författare även kallad C T Karlsson (forfattarectkarlsson.se) och brinner för berättelser, nätverkande och livet.

Jag ger med jämna mellanrum ut både deckare och feelgood. Mina böcker finns på bibliotek och där man köper böcker. Tidigare har jag varit verksam inom det skånska innovationssystemet, forskat i ämnet geologi och även arbetat inom bankvärlden.

Entreprenörer Tillsammans är för mig en härlig möjlighet att just nätverka med likasinnade.

Det är så innerligt spännande och härligt att "träffas"!

Åsa Bengtsson,  grundare
Min specialitet är översättning från svenska till engelska och jag arrangerar också kurser & privatundervisning i affärsengelska. Efter drygt 16 år i England är jag tillbaka i Varberg där jag driver Great Little Britain.  Idag hjälper jag entreprenörer, bloggare, författare och stora koncerner att nå ut i "stora världen" utanför Sveriges gränser.

Brinner för entreprenörskap och har en fäbless för språkliga finurligheter. 

Ska bli superkul att få lära känna er!

Carina Holgersson, grundare
Jag arbetar som Affärsutvecklare inom IT och driver även mitt företag carinaholgersson.se där jag erbjuder yoga, föreläsningar och stand-up.

Att mötas och utbyta erfarenheter berikar livet och jag älskar att lära mig nya saker och dela med mig av det som jag brinner för.

Mitt motto är "Ett leende är en smittsam gåva" och det är den känslan jag hoppas att vi alla kommer att dela med oss av i Entreprenörer Tillsammans.