collage_object

Våra ambassadörer 2018

Vad vore ett nätverk utan eldsjälar & entusiaster?
Låt oss stolt presentera våra "passionistas" som generöst bjuder på sig själva, inspirerar och delar med sig av sina upptåg & erfarenheter.  

Ambassadör Kjell på Paraiba AB i Entreprenörer Tillsammans

Allt vi säger och gör spelar roll. Allt vi inte säger och inte gör spelar också roll. 
Det är något som jag försöker tänka på och ha med mig. 

När vi förstår att vi alla är viktiga förstår vi också att det är viktigt hur vi bemöter och ser på varann. 

Jag är en bonnapojk som växt upp vid Viskans mynning. Eller ”han Branta-Gunnars pöjk Häralds-Kjell” som man kanske skulle uttryckt det på den tiden. Jag är yngst av fyra syskon. Mina föräldrar gick från att vara bönder till att odla grönsaker och blommor och det var bäst för både mig och blommorna att jag inte fortsatte med den verksamheten. 

Jag har alltid varit intresserad av samspelet mellan människor och i tonåren beslutade jag mig för att bli pacifist vilket gjorde att jag fick komma på förhör efter mönstringen. Bara det en rätt märklig sak. ”Varför kan du inte tänka dig att döda en annan människa?” Mitt svar på den frågan vad tydligen inte helt vanlig. ”Jag sa att om jag släpper fram mörkret inom mig vet jag inte vart den vägen går. Jag vill inte glänta på den dörren”. Och när förhörsledaren frågade om jag kunde tänka mig att stödja befrielsearméer svarade jag ”ja” trots att jag visste om att det troligtvis skulle innebära fängelse och inte vapenfri tjänst. Men det blev inget fängelse för mig. Jag fick vapenfri tjänst och jobbade med barn och ungdomar i Gunnared, en förort norr om Göteborg. 

Jag är i grunden beteendevetare och har också arbetat tio år som ungdomsledare i Varbergs församling där jag också arbetade med församlingsblad, närradio och kommunikation. Det var tio år av mängder av möten, glada skratt och en hel del upptåg. 

Jag har arbetat tio år som förlagschef på Argument förlag som jag och Gunnar Törnqvist drev tillsammans under tio år. Utgivningen av böcker och material riktade sig i första hand till skolor och församlingar med en gemensam nämnare. Innehållet skulle på ett eller annat sätt präglas av hopp och framtidstro. Detta efter att vi mött ungdomar på gymnasiet som var uppgivna. Att inte ens ha kommit ut i arbetslivet och redan vara desillusionerad var en skrämmande upptäckt för oss. 
Det var tio år som började hemma vid köksbordet och avslutades med ca 10 anställda. 

De fem kommande åren var jag affärsutvecklare på en webbyrå i Falkenberg. Det var mycket affärsinriktat och den allra största och bästa behållningen av den tiden var att jag träffade min fru, Isabelle eller Issan som hon oftast kallas, där. Bara en sån sak. Jag och Issan sa upp oss 2011 och startade kommunikationsbyrån Paraiba tillsammans. 
Jag har tre vuxna barn som jag alltid varit och fortfarande är väldigt stolt över. Men det är en annan historia. Som person är jag öppen, lyhörd och har nära till ett skratt. Ett skratt hjälper en hel del oavsett hur livet ser ut. 

Jag och min fru Isabelle var på semester i Brasilien. Vi trivdes inget vidare på jobben som vi hade och vi satt där på stranden och såg människor som bara hade en bråkdel av det vi hade men som verkligen var glada. Vi tog där och då ett beslut. Vi åker hem och säger upp oss. 
Sagt och gjort. Vi sa upp oss och startade kommunikationsbyrån Paraiba. Samma namn som den brasilianska delstaten har där vi tog beslutet. 

För oss var det viktigt att sluta så snyggt vi bara kunde. Därför tog vi inte med oss några kunder från webbyrån vi arbetade på. Inte ens de som ville hänga på. ”Vänta ett år. Det kan säkert bli bra när det kommer andra medarbetare hit. Vill ni fortfarande lämna så kan ni komma till oss då.” Det kan tyckas vara lite korkat men vi har aldrig ångrat att vi gjorde så. 

Så en aprildag 2011 satt vi hemma vid köksbordet. Vi tittade på varann och frågade oss. ”Ok, vad gör vi nu?” Vi började verkligen från noll och ingenting. Idag har det gått dryga sju år sedan vi startade företaget. Vi arbetar med kommunikation i olika former. Webbplatser, logotyper, grafiska profiler, tidningar, annonser och produktförpackningar för att nämna några. 

Vi tycker det är väldigt roligt att få mejsla fram företagsprofiler tillsammans med företag. Att få företag att hitta sitt uttryck och sin stil. För igenkänning, identitet och inte minst för att ha en utformning som är snygg och funktionell. 

Vi har arbetat en hel del med skolor i Varberg. Vi vill gärna veta hur ungdomar tänker och hur de själva t ex arbetar med sociala media. För oss är det viktigt att hänga med och förstå för att kunna arbeta gentemot dem när kunder vill ha hjälp med det. Det har gjort att jag och Isabelle har suttit i varsin ända av soffan och skickat Snapchat till varann. Det är inte så många av våra vänner som hänger där. Och vi behövde kunna det eller åtminstone förstå. 

Det är också en härlig utmaning att lära känna företagen som vi arbetar med. Och ibland blir det märkliga krockar. För något år sedan jobbade vi med att beskriva oljedimavskiljare till en hemsida på förmiddagen för att på eftermiddagen göra en produktförpackning till en kortlek för barn som heter Imse Vimse Spindel. Tvära kast. Minst sagt. 

Vi trivs med att komma utifrån och kunna se saker utan att ha något filter för ögonen. Förvånansvärt ofta lyssnar företagen vi jobbar med noga när de hör oss berätta om de fördelar och nackdelar vi kan se med deras marknadsföring och utformning. Men det viktigaste av allt är att de gör ett bra jobb eller bra produkter och tar hand om sina kunder. Det slår alltid allting annat. 
Vi jagar hela tiden nya kunder och projekt så är ni intresserade så träffas vi gärna över en kopp kaffe.

Jag vill vara med i Entreprenörer tillsammans för att träffa andra kreativa och öppna entreprenörer i Halland. 
Tillsammans är vi alltid starkare. De flesta av oss är ju småföretag som kan ha god nytta av varandra oavsett vad. Vi har ju hittat olika sätt att driva våra företag och vi kanska hittar kunder på ett sätt som andra kan ta efter. Och andra kanske kan arbeta med kundvård på ett sätt som vi inte tänkt på. 

Vi har alla mer att lära. Och i ett sådant här sammanhang kan man bjuda inte bara på det som gått bra utan även det som inte lyckats. Det kan vara skönt att inte behöva göra alla misstag själv. :) 

Ser fram emot att träffa er alla.

www.paraiba.se
 

Läs hela inlägget »

Jag och min man äger och driver ComWise tillsammans. Vi hjälper våra kunder att kommunicera budskap och innehåll som deras kunder i sin tur vill läsa och har behov av för att ta steget att köpa. I centrum står behoven, kunskaperna och intresset hos målgrupperna. När våra kunder frågar hur de ska kunna nå ut frågar vi vad deras kunder behöver för att tycka att det som finns på deras hemsida och i alla deras olika kanaler är intressant och relevant. Resultatet är att kundens kommunikation blir effektivare. Det låter kanske som en klyscha, men budskapet får bättre möjligheter att tränga genom mediebruset när vi utgår från målgruppen.

För att lyckas med detta är content marketing ett viktigt redskap. Tillsammans med en grundläggande strategi och en innehålls- och publiceringsplan bildar content marketing ett roder som håller budskapet på rätt kurs genom havet av röster och medier. Vi ser kommunikationen som en kedja där varje länk är omistlig. Arbetet med strategin startar tankar och grundlägger beslut som påverkar det arbetet med att formulera budskap och hur de ska anpassas till rätt kanal.

Till vår hjälp har vi också stor kunskap om retorik och argumentation. För oss är det mycket konkret. Kunskapen behövs inte bara traditionellt för att hålla presentationer eller föredrag. Retoriken kan användas för att presentera en idé, dela sin åsikt med andra, på personalmötet, för att ta det svåra samtalet eller pitcha en idé för en kund. Det behövs också när man i ett företag ska komma fram till ett beslut och behöver någon som ser allting utifrån. Marknadsföring och sälj är andra områden – hur man lägger upp sin argumentation för att övertyga kunden och för att bemöta de argument man får tillbaka.
 
Akademisk kompetens inom kommunikation och språk är den kreativa bas som företaget stadigt växer i. Vi arbetar med kunder inom privata företag, offentliga sektorn och organisationer. 
 
Att starta företag är att ta det stora hoppet. Allt ansvar, men också all frihet. Då behövs nätverk. Vi behöver stötta varandra och dela intressen. Vi vill känna igen oss i det som nätverket erbjuder, till exempel att den stora majoriteten företagare är inte arbetsgivare. Jag gillar tanken att skapa nätverk med många kompetenser och att man snabbt kan kontakta någon ur nätverket som kan lösa det man behöver. Tillsammans är vi säkert också med i flera nätverk och kan koppla ihop olika kompetenser. I Entreprenörer tillsammans känner jag att jag som medlem spontant kan bjuda in andra i nätverket till en lunch eller till en after work. De som har möjlighet kommer och vi träffas och har intressanta diskussioner. Dessutom finns ju en sluten grupp på facebook där man kan ställa frågor och tipsa.
 
När jag inte arbetar med content eller retorik sjunger jag i Joyvoice, släktforskar och är en riktig kulturnörd. Böcker, film och musik är stora intressen. Eftersom jag är med i Alliance Francaise, blir det ofta fransk film och franska böcker i original och i översättning. Försöker hela tiden bättra på franskan. Språk har alltid varit ett intresse och att jag varit svensk- och engelsklärare på gymnasienivå är ju inte fel för ComWise som handlar så mycket om budskap och texter. Jag kan vara en riktig språkpolis ibland.
 
www.comwise.se
carina@comwise.se

Läs hela inlägget »
Ambassadör 2017 Entreprenörer Tillsammans Helen D Viebke  - LärandeUTVECKLING 1.0 AB

Jag är en energisk, positiv och driftig kvinna som älskar att möta människor i alla åldrar. Att få ta del av olika livshistorier och att få möjlighet att medvandra i en persons eller en grupps utveckling och lärande är kraftfullt och ger mycket tillbaka. Att ha möjlighet att dela med mig av min livserfarenhet och kompetens och få möjlighet att lära mer är en av mina drivkrafter.  Min man och våra två döttrar bor tillsammans med hästar, kaniner, katter och hund på en liten gård i Vedby utanför Klippan. Jag har arbetat i skolans värld sedan 1989 som lärare, rektor, områdeschef och verksamhetschef. Jag är även utbildad coach, NLP tränare och mental tränare.  Min personliga vision är att ha en kursgård på landet för alla åldrar där man kan rehabiliteras, utvecklas och stärkas i den person man är och vill vara.

Mitt företag är ett nybildat aktiebolag som heter LärandeUTVECKLING 1.0 AB där jag utbildar och coachar individer, grupper och organisationer i ledarskap, kommunikation och gruppdynamik. Utbildningsportföljen innehåller bland annat:  - Kulturen på arbetsplatsen, - Kommunikation & Utvecklat Ledarskap för skola, - Elevassistent- och Resurslärarutbildning,  - Certifieringsutbildningar i NLP tillsammans med samarbetspartner NLP Professionals.

Som ny företagare är man ganska ensam och de nätverk man är med i måste ge ett mervärde för mig som person men även ett stöd i utveckling av mitt företag. För mig blir det viktigt att kräset välja ut de nätverk som har kunskap, kompetens och en generositet mellan medlemmarna för ett gemensamt växande och lärande. Detta gjorde att jag valde att vara med Entreprenörer Tillsammans.
 
www.larandeutveckling.se

Läs hela inlägget »

En kreativ entreprenöriell visionär som är bra på att njuta av livet. Flyttade till Varberg för sju år sedan och lever sedan dess min dröm. Jag är pedagog och organisationskonsult och strävar efter att vara värdestyrd. Jag vill genom mitt förhållningssätt bidra till en miljö där människor möts med respekt och blir medvetna om hur deras val av handlingar påverkar dem själva och det som sker i nuet. Jag brinner för att se människor mötas och växa och vill bidra till mer dialog, ett ökat nyfiket utforskande och ett aktivt lyssnande där alla människor får plats.

Pilou AB är ett konsult- och utbildningsföretag som finns i Varberg och har hela Sverige som arbetsfält. Pilou är ett namn som sammanfattar vad verksamheten står för, Process i Lärande och Utveckling. Vår vision är att bidra till en mer dialogbaserad kommunikation, ett värdebaserat ledarskap i en rörelse framåt. Våra värdeord är medveten närvaro, dialog och personligt entreprenörskap. Vi stödjer företag, organisationer och människor i olika möten, förändringsprocesser och förändringar bland annat genom handledning, coachning, processtöd och utbildning.
Tillsammans med andra blir jag mer kreativ.

Tillsammans med andra i ett större sammanhang är så mycket mer. Jag vill inspirera och bidra till att andra får växa i sitt entreprenörskap och jag vill bli inspirerad och utmanad i mitt eget entreprenörskap, därför ser jag mycket framåt att ingå i nätverket Entreprenörer tillsammans med andra entreprenörer.

www.pilou.se

Läs hela inlägget »
Ambassagör 2017 företagsnätverk småföretag  Entreprenörer Tillsammans Sara Ohlsson Bokförlaget SOL

Jag är en driven egenföretagare som gått från anställd till framgångsrik entreprenör på mindre än två år. Jag är målmedveten och påhittig, och älskar att nätverka och hitta nya kontakter. Varje dag som företagare lär jag mig något nytt och blir inspirerad av andra i min närhet. Jag hoppas att mina erfarenheter i sin tur kan hjälpa andra och jag delar gärna med mig av dessa.

Bokförlaget SOL ger ut underhållande hängmatteromaner. Våra författare är drivna och engagerade och tillsammans armbågar vi oss in i branschen!

Jag vill bli inspirerad och inspirera. Att vara egen företagare kan vara ensamt och alla möjligheter man får till att nätverka och träffa andra entreprenörer är en fantastisk möjlighet till gemenskap och personlig utveckling.

www.bokforlagetsol.se

Läs hela inlägget »

Jag heter Maria Johnson och driver företaget Tillväxtbyrån. Jag startade företaget 2014 efter att tidigare har arbetat som anställd inom liknande områden. Jag är målmedveten, strukturerad och inspireras av att utvecklas tillsammans med mina kunder.
 
Tillväxtbyrån erbjuder stöd till organisationer som vill arbeta systematiskt med miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Många väljer at bli ISO-certifierade för att utveckla verksamheten och på ett enkelt sätt visa omvärlden nivån på sitt arbete.
 
Ett nätverk baserat på glädje behövs när man är soloföretagare. Att uppfinna hjulet gång på gång är slöseri för tillsammans kan vi lära mer och bli ännu bättre i våra respektive verksamheter.

​​​​​​​www.tillvaxtbyran.se​​​​​​​

Tillväxtbyrån Mineva - Medlem i Enreprenörer Tillsammans
Läs hela inlägget »
Ambassadör 2017 Entreprenörer Tillsammans Per Stohr - företagsbnätverk för småföretagare

Nyfiken, idérik, spontan, ödmjuk, analytisk och ganska enveten ... Där har ni Per Stohr mitt i livet boende i Halmstad men född i Rättvik och ett hjärta som klappar för Leksand! Att ständigt försöka utvecklas som människa genom att både ge och ta i möten med andra människor vare sig det är i affärer, ideellt engagemang eller med vänner är nyckelord i min livskompass. Jag har förstått att mötet med det "okända" och utmaningen i det får mig att locka min nyfikenhet och känna livsglädje. Kan jag samtidigt berika omgivningen och tillföra ett mervärde och glädje för andra så är dagen i hamn. "Om den du möter inte har ett leende, ge den ditt. Idrott och motion ligger mig varmt om hjärtat och är gärna ute på golfbanan eller någon isbana och fyller på min energi. Jag trivs även bra i styrelserummet och att vara med och utveckla en organisation eller ett projekt. Det har berikat mitt liv under ca 35 år att vara föreningsledare eller styrelseledamot på fritiden.
 
PS Sale Solutions AB är ett diversifierat säljbolag som jag drivit i ca 2 år. Efter att jobbat som säljare i 25år inom fordons och åkerinäringen i huvudsak. Lockades jag av att driva en egen verksamhet. Jag förvärvade ett befintlig bolag 2015 som handlade med kemtekniska produkter och profilartiklar en annorlunda mix, där det nyligen lanserade varumärket PS BITOFF som är den tyngsta produkten i kemportföljen. Profil och presentartiklar är för mig relationsbyggande produkter. Jag lyssnar in kundens önskemål kring sin profilering och kundvård för att sedan presentera ett personligt förslag till deras relationsbygge, rätt "avtryck" vid rätt tillfälle kan var den lilla skillnaden mellan affär eller inte. PS Rullgardinen är ytterligare en produkt som lever sitt "eget liv" med ett eget affärsområde med koppling till min tidigare proffetion inom åkerinäringen. Visionen är att vara ett öppet säljbolag som söker nya affärsmodeller att utveckla. Crossmarketing och att den bästa uppfinningen fortfarande inte är gjord och framförallt inte såld attraherar mina tankar om nya affärsområden i framtiden. PS Sale Solution AB - ett diversifierat säljbolag med Stohr Personlighet!

När Nätverket Entreprenörer Tillsammans frågade mig om att bli ambassadör kände jag en stolthet och glädje eftersom nätverkets idé ligger helt i linje med vad jag känner som ganska nystartad egenföretagare, att få utvecklas och träffa andra likasinnade i denna form tilltalar mig och jag hoppas både kunna ge och ta i mötena med "er andra" i nätverket och på så vis växa som människor och förtagare Tillsammans!
www.pssale.se

Läs hela inlägget »
Ambassadör Entreprenörer Tillsammans - Camilla Assarsson Susedalen Health & Consulting

Jag heter Camilla Assarsson och är utbildad yogalärare och bicomterapeut och blir färdig kost & näringsterapeut hösten 2017. Jag är levnadsglad och nyfiken på livets föränderlighet och mystik. För mig är livet är en vacker väv av händelser, möten och skeenden i en poetisk blandning av skörhet, kraftfullhet och skönhet. Jag har själv praktiserat yoga i 14 år och har också erfarenheter av den komplementära och holistiska medicinens effekter, vilket har lett mig fram till var jag är idag yrkesmässigt
 
I Susedalen Health & Consulting arbetar jag som yogalärare, terapeut, föreläsare och konsult. Inom yoga leder jag kurser, klasser och workshops. Yoga är mycket kraftfullt i sin enkelhet och kan praktiseras både terapeutiskt och som träningsform. Jag arranger även yogaevenemang som t ex Halmstad yogafestival 2016, och jag anordnar utbildningar i Sverige med internationellt erkända yogalärare.  Är även bioresonansterapeut. BICOM bioresonansterapi är elektromagnetisk frekvensterapi med vilken kroppen stärks och balanseras.
 
Jag tackade ja till att bli Ambassadör för Entreprenörer Tillsammans då jag vill vara med i ett nätverk där småföretagaren står i fokus och det finns företagare som med glädje, kreativitet och vilja arbetar framåt tillsammans, utan hjälp av vassa armbågar.

www.susedalensyoga.se

Läs hela inlägget »

Hej Alla Entreprenörer! Jag är en gotländska som bor och verkar på en ekologisk gård utanför Falkenberg sedan 30 år tillbaka. Här driver jag, tillsammans med min man och ena sonen, ekologisk grönsaks och potatisodling. Har en liten gårdsbutik med självbetjäning. Mer grönsaker till självplock under säsong. Försöker erbjuda kunder/besökare lite avkoppling när de välkomnas till att själva vandra ut i odlingarna och ta för sig. Jag tycker om att försöka förmedla känslan av stolthet när man kan äta det man har skördat själv. Min roll i företaget är i stor utsträckning administration.

Driver sedan 1987 Tångagård, en KRAV-godkänd odling av potatis, morötter, rödbetor, palsternackor, lök, grönkål, vitkål mm mellan Varberg & Falkenberg mitt i Halland. I en ekologisk odling använder man inga kemiska bekämpningsmedel för att bekämpa ogräs. Det innebär mycket manuellt arbete. Vi har även lager och packeri på gården. Vi levererar dels konsumentförpackat till grossister, och dels i bulk till andra större packerier. Vi sysselsätter 8-10 personer året runt. På sommaren betydligt fler.

Vi förvaltar jorden åt våra barn och i det arbetet känner jag vikten av ett nära nätverk med sprudlande energi. Att vara ambassadör i Entreprenörer Tillsammans ger mig möjlighet att sprida och inspireras av glädje och positiv stämning. Jag vill vara del i att skapa ett nätverk med förutsättningar för oss alla att stärka insikten om att njuta av jorden samtidigt som vi är rädda om den.

www.tangagard.se

Läs hela inlägget »

Jag är en person mitt i livet som gillar när det händer saker och ting, som har mycket energi, idéer och kreativitet. Älskar att se andra människor växa och må bra och tycker det är underbart när kvinnor visar girlpower i företagande. Livet är här för att levas och ha kul, det är min sanna inställning. Hellre gasa än bromsa (det går inte bromsa sig ur en uppförsbacke). Jag brinner för mitt företag och vaknar med ett leende på läpparna varje dag.

Mitt företag heter Karlsberg Gård och är ett lantligt B&B med aktiviteter, konferenser och fester. Guldklimpen på gården är vår stenugn där du får baka bröd och pizza tillsammans med nära och kära. Vi vill ge dig det lilla extra och en skön måbra känsla. Gården är inredd i lantlig stil och rummen har eget badrum, och en lyxig känsla över sig. Vi vill skapa en liten oas dit du kan komma, må bra och bli lite extra ompysslad. Ta med dig nära vänner eller släktingar och göra något roligt tillsammans. 
 
Jag inspireras av sköna människor med driv och som brinner för att göra ”sin grej”. Det kommer jag att möta i denna grupp, det är jag helt övertygad om. För mig känns det otroligt viktigt att få vara en del av ett nätverk och att nätverka med andra entreprenörer. Vi sitter på så mycket kunskap tillsammans som vi kan dela och ta del av. 

www.karlsberg.se

Läs hela inlägget »
Ambassadör Entreprenörer Tillsammans - Sarah Berthag Ljones - Slj MODIST

Jag gör härliga designade och unika kreationer att bära på huvudet. Hattar, hårdekorationer och bröllopskreationer. Har Gesällbrev inom modistyrket. Som grund i mitt företagande har jag en ingenjörsutbildning i industriellekonomi och logistik, med flera års erfarenhet inom inköp, logistik och kvalitetsarbete. Jag brinner för företagande i olika former.
 
Slj MODIST tillverkar handtillverkade designade hattar och hårdekorationer. Gediget hantverk i ny modern tappning som många gånger hämtar inspiration från svunnen tid.
 
Att vara entreprenör innebär ofta mycket ensamarbete och i bland är det lätt att tappa fart och driv framåt. Jag hoppas att Entreprenörer Tillsammans skall hjälpa mig att hålla ångan uppe.
www.sljmodist.se

Läs hela inlägget »

Jag är en kulturnörd som brinner för mötet mellan människor och kulturens kraft att skapa möjligeter. 

Från medverkande i musikal i Malmö och Gbg, flertalet amatörteatrar till anställning på Kulturförvaltningen i Halmstad och Teckningsmuseet i Laholm. Som kulturarbetare har jag som många andra fått kämpa för det jag brinner för och egentligen aldrig gett upp utan istället hittat styrkan i att hitta nya vägar.

Efter utlasning från Halmstad kommun 2010 valde jag att sakta men säkert bygga upp mitt företag Daniel Sanjay - Kulturvärden som idag består av följande ben: Moderator/konferencier, guide inom konst och stadsvandringar, arrangör av mindre och större evenemang (som t.ex. Ljusfesten i Ängelholm 2015-16 som drog cirka 15000 besökare) Röstinspelningar för reklamuppdrag m.m och en del tv inspelningar.

Har också med åren lärt mig en massa som jag nu gärna tipsar andra om genom mentorskap på Nyföretagarcentrum och vägledning för UF-elever. Har också förmånen att med jämna mellanrum få föreläsa i entreprenörskap för allt från Universitetet i Gbg till mässor och konferenser. 

Min fru Catharina Sanjay och jag arrangerar sedan 2011 konstvandringar i Laholm, föreläser och har skrivit en bok om konstnären Kirke Ralph från Laholm, som redan sålts i cirka 400 ex sen julen 2016!

Har sedan januari 2016 en anställning på 50 % som Account Manager på AlphaCE där jag jobbar som nätverkare och hittar praktik och anställningsmöjligheter för våra deltagare från AF. Ett riktigt spännande jobb som skapar många solskenshistorier. Känslan att kunna använda sitt breda nätverk för att hjälpa andra värmer ordentligt. 

Jag är nu fast besluten att ägna resten av mitt liv med att hjälpa andra att hitta sin väg med hjälp av de erfarenheter jag plockat åt mig på vägen. 
Med ett brett nätverk och brinnande intresse för att hitta nya vägar ser jag verkligen fram emot att vara Ambassadör för Entreprenörer Tillsammans! 

Hemsida: www.danielsanjay.se

Läs hela inlägget »

Mitt arbetsredskap är siffror och jag har den stora förmånen att få arbeta med människors drömmar.  Att få vara med på den livsresa som det innebär att starta ett bolag är ett stort priviegium. 

Jag startade Ekonomibyrån i Halmstad 2003 har under årens lopp haft förmånen att samarbeta med ett stort antal härliga företagare som alla brinner för sin affärsidé.  Hos oss spelar inte storleken på företaget någon roll. Det viktigaste för oss när vi väljer om vi ska inleda ett samarbete eller ej är att hjärtat är på rätt ställe och att man brinner för sitt företag. 

Att gå med i Entreprenörer tillsammans var inget svårt val. Jag har i flera år saknat en naturlig mötesplats för alla oss microföretagare. Att få vara med i ett nätverk som vill stötta, peppa och inspirera likasinnade känner jag är en självklarhet att vara med i. Ju fler vi kommer bli desto mer dynamiskt kommer nätverket att bli. 

Ser verkligen fram emot kommande event under 2017.

Läs hela inlägget »

Jag heter Kajsa Jeppson och driver Señora AB. Energi, glädje och engagemang är tre ord som beskriver mig som person. Jag är estet ut i fingerspetsarna och har ett stort bildintresse. Dessutom gillar jag omsorgen om de små detaljerna, de som knappast märks men som ändå är med och gör hela skillnaden!

Ibland tänker jag att mitt företag Señora AB är en diversehandel. Jag har många olika sorters uppdragsgivare och kunder. Stora (t ex KappAhl, Varbergs kommun och Kungsbacka kommun) och små få- eller enmansföretag. Men, det finns en röd tråd och det är att alla mina uppdrag handlar om utveckling. Det kan vara av en affär, en organisation, en idé eller ett intresse.

Jag älskar att möta andra människor. Det är i mötet som livet händer. För mig. Där uppstår nya idéer, nya insikter och innovation. Att dela med sig och att få ta del är gratis livsglädje!

Blogg: www.kajsakajsa.com
Hemsida: www.senora.se
Instagram: @kajjep

Läs hela inlägget »
Nette Johansson The Photogallery - Entreprenörer Tillsammans stolta entreprenör och ambassadör 2017

Jag är född och uppvuxen i Halmstad och utbildade mig först inom den grafiska branschen innan jag tog klivet ut till konsten. Jag brinner för den fotografiska bilden och efter att jag arbetat på Hotel Tylösands galleri i många år bestämde jag mig för att starta mitt egna galleri The PhotoGallery. Jag är enligt min make en hopplös projektmänniska.

The PhotoGallery startades 2013 med målet att presentera bra internationell fotografi runt om i Skandinavien. Vi är ett pop-up galleri men har vår fasta bas i Halmstad där vi har ett 400kvm stort showroom.

Att driva och vara engagerad i ett företag är en livsstil. På något sätt arbetar man alltid och som tur är med något man älskar. Men tillsammans kan man alltid må och bli bättre.

www.thephotogallery.se

Läs hela inlägget »

Mitt namn är Maria Dahlman och jag driver butiken Lugnet på Åsen i Våxtorp i sydligaste Halland sedan många år. Här får kunderna full service med utprovning bland alla modeller och storlekar. Syftet är att kunden ska komma hem med något som är både skönt och snyggt. I butiken finns även produkter med en fair trade- och eko-tanke bakom.
 
Som egenföretagare är det självklart att vara en del av nätverkandet och finna kunskap och inspiration av andra starka företagare. Entreprenörer Tillsammans 
kommer att bli en mötesplats för nya kontakter där vi kan finnas för varandra, vara kollegor, jobbkompisar och inspirationskällor för att nå nya höjder i vårt företagande.
 
Hemsida: www.lugnetpaasen.se

Läs hela inlägget »

Jag heter Anders Svensson, älskar ljus och dess effekter och driver sedan ett par år tillbaka Belys Sverige AB​​​​​​​. Belys Sverige arbetar med ljusdesign och ljussättning i inomhus & utomhusmiljöer för att vi ska må bra och känna oss trygga, både hemma och på jobbet.

Med mer än 25 år i branschen har jag ett grundmurat intresse och goda kunskaper både när det gäller ljussättning, planering och utförande.

Jag tackade ja till att bli ambassadör för Entreprenörer Tillsammans för att jag vill träffa likasinnade som jag kan utbyta erfarenheter och kunskaper med. Förhoppningsvis kan jag också hjälpa någon annan.  Som entreprenör och egenföretagare är det skönt att ha extra bollplank i vissa frågor.

www.belyssverige.se​​​​​​​

Läs hela inlägget »

Jag arbetar med både människor och djur och har älskar att hjälpa människor i sin personliga utveckling. Jag brukar säga att jag arbetar med terapi i själ och hjärta.

Med människor jobbar jag med samtal, kinesiologi och massage.
Utöver det verbala samtalet arbetar jag också med bilder, symboler, drömmar, massage och andningen.
Jag jobbar också med regressioner. Regression betyder återupplevelse eller tillbakagång. Åter till barndom eller tidigare liv.

Målande och bilder är ett framgångsrikt och fantastiskt sätt att använda i det terapeutiska arbetet med mina klienter.
Jag beskrivs av mina klienter som lugn, trygg, empatisk och att jag jobbar med själ och hjärta. Jag tror på den inneboende kraften hos varje människa.

För mig är goodwill ett viktigt ord och skapar mod att våga stötta och lyfta varandra på ett schysst sätt. Som ambassadör i Entreprenörer Tillsammans får jag tillfälle att träffa och lära känna härliga människor och ta del av en gemenskap fylld med FeelGood-stämning.

www.yvonneroobol.se

Läs hela inlägget »