collage_object

Välkommen i gänget!

Officiella Facebook sidan

Om du inte redan gör det så gilla och följ oss gärna på vår officiella Facebook-sida (www.facebook.com/entreprenorertillsammans) där vi delar med oss av information om framtida events & annan matnyttig info. 
 

Slutna Facebook gruppen

För att komma in i gängen på riktigt behöver du ansöka om medlemskap i vår slutna Facebook-grupp Entreprenörer Tillsammans www.facebook.com/groups/1758519647753755
 
Här finns enorma möjligheter och potential till att nätverka med andra entreprenörer, få hjälp med frågeställningar, bolla idéer & funderingar och utforska framtida samarbeten både lokalt och i hela landet. 

Här kan ni starta en diskussion eller frågeställning där ni vill få nya infallsvinklar och där vi Entreprenörer Tillsammans kan vara ett "bollplank" för varandra. I gruppen sprider vi härliga energier som peppar och lyfter varandra i vår vardag. Vi kan tipsa varandra om event, bloggar och goda exempel från andra medelemmar i Entreprenörer Tillsammans eller utanför nätverket.

Marknadsföring av det egna företaget
Här har vi möjlighet att delge varandra unika förmåner i gruppen. Detta är begränsat till att kunna ske 1 gång per vecka. 

Direktreklam via pm (personligt meddelande) görs endast om personen har bett om det.

Lista ditt företag på vår hemsida

Vill du även vara listad som medlem på vår hemsida med länk till din företagssida kan du i lugn och ro fylla i dina uppgifter och skicka till oss senare genom att komplettera dina uppgifter här www.entreprenorertillsammans.se/medlemslista här >

På instagram

Välkommen att följa oss på Instagram @entreprenorertillsammans och vi blir bara glada om du vid relevanta tillfällen använder våra #entreprenörertillsammans och #vientreprenörer

På vår hemsidan

Här på hemsidan under "Nätverk" kompletterar vi med medlemsföretag vid varje månadsskifte.

Är du intresserad av att marknadsföra specifika kampanjer och erbjudanden till våra nätverksmedlemmar på vår hemsida är du välkommen att maila färdig annons i storlek 900 pixlar bred x 500 pixlar hög till info@entreprenorertillsammans.se. Materialet bör vara oss till handa senast 7 dygn innan publicering på vår hemsida.  
 

Länka till oss med logga på din hemsida. 

Vill du är du varmt välkommen att länka till oss från ditt företags hemsida. Du kan då ladda ner och använda någon av våra logos nedan om du vill. 

JPG-fil mot vit bakgrund
JPG-fil mot vit bakgrund
PNG-fil transparent bakrund
PNG-fil transparent bakrund

Tillsammans vill vi skapa Sveriges största nätverk av entreprenörsvänner!