collage_object

Karin Tronarp Carlsson

Carpe Diem/Sprängskulla finns på en kringbyggd gammal gård strax utanför Veddige. Här har jag sedan några år tillbaka byggt upp en verksamhet som riktar sig till de som behöver hjälp att finna sin väg till hälsa. 
Jag erbjuder och utvecklar de olika helande behandlingar, som en gång hjälpt mig att komma tillbaka efter en tid av utbrändhet. Omslutande healing, taktil massage, örtbehandling, Bachs blomsterterapi, vägledning och olika meditationer är de verktyg jag använder. Här erbjuds också kurser och föreläsningar i hälsans tecken. 
Hos oss kan du hyra behandlingsrum, en större lokal för event m.m. Nu utvecklar vi verksamheten till en kursgård med vandrarhemsverksamhet. 

Jag verkar här i uppstigningens tjänst, sprider ljus och kärlek, helar och läker! Uppstigning handlar om de energiförhöjningar som pågår här på vår jord. Vi påverkas alla på olika sätt. Genom uppstigningsmeditationer och healingbehandlingar sprider jag energier, som ställer in dig i rätt resonas med Moder jord. I stor ödmjukhet, tacksamhet förmedlar jag dessa energier till dig! Vi är alla här på jorden för att fullfölja vår livsuppgift.
Jag önskar alla varmt välkomna till Carpe Diem för helande och vägledning utifrån sina behov och önskemål! 
I kärlek 
Karin 
www.carpediem16.com