Mobil 2 Entreprenörer Tillsammans 1

Denise Broberg Doings-by House of Impact

Doings, en del av House of Impact AB, växte fram ur behovet att utmana HR- och ledarskapsbranschen. Dessa tjänster bör effektiviseras väsentligt så att de möter organisationers behov av att vara i ständig utveckling och hålla hög konkurrenskraft. Vi vill erbjuda kunderna dessa tjänster i en ny förpackning. Paketeringen stavas Förändringsledarskap, där de mänskliga kompetenserna är nyckeln till framgång. Vi vill skapa en rörelse där det handlar om att framtidssäkra organisationer genom att utveckla maximala People Skills hos varenda kotte! 

Vår övertygelse är att det viktigaste i en förändring är att visa på handlingskraft -att bli en Doer! Vårt fokus är därför på själva görandet. Vi hjälper dig att komma igång, att få saker gjorda. Vi vill skapa en
DO-OCHRACY! Häng med oss! 

www.doing.se