collage_object

Ingen planet B!

Entrprenörer Tillsammans uppmärksammar Världsmiljödagen!


Årets tema på Världsmiljödagen är Klimat och runt om i landet anordnas det event för att uppmärksamma och informera medborgarna i Sverige. Som ni säkert läst eller hört i media har ju President Trump beslutat att USA ska dra sig ur Parisavtalet. 
 
Entreprenörer Tillsammans har flera medlemmar som i sitt företagande är direkt beroende av jordens resurser och värnar om dem. Som Catharina på Tångagård så vackert beskriver i sin ambassadörstext: ” Vi förvaltar jorden åt våra barn och i det arbetet känner jag vikten av ett nära nätverk med sprudlande energi. Jag vill vara del i att skapa ett nätverk med förutsättningar för oss alla att stärka insikten om att njuta av jorden samtidigt som vi är rädda om den.”
 
Vad skulle du kunna förändra i din vardag och ditt entreprenörskap för att hjälpa vårt jordklot på fötter igen. Om vi alla tar ett litet steg tillsammans världen över i rätt riktning får det stor positiv inverkan på klimatet.