collage_object

Dykningens dag!

Entreprenörer Tillsammans djupdyker i entrprenöriella företagar och affärsrelaterade frågor i Halland, Skåne och hela Sverige

Att dyka bland vrak, valhajar och koraller kan vara både spännande och vackert likväl som på fel dag/tillfälle skrämmande och övermäktigt.
 
Ett dyk kan bestå av att, med tuber på ryggen och regulatorn i munnen lägga sig på mage på sandbotten och se vilka varelser som kommer simmandes förbi. Lite som stubbtricket i skogen. Att andas djupa långa andetag i munstycket och höra hur bubblorna letar sin väg upp genom vattenrymden gör mig lugn. Eller att väga av till perfektion och hovra över klippformationer får magen att pirra av spänning.
 
Den här veckan uppmärksammar Entreprenörer Tillsammans dykningens dag och vi undrar om du skulle relatera djupdykningen till ditt företagande eller entreprenörskap gör det dig lugn eller känner du dig obekväm inför naturens makter? Det vill säga marknadens ekonomiska klimat, konkurrens eller annat? När du inte behärskar något till fullo eller inte har full kontroll över läget. Hur gör du då? Kanske har du något speciellt ämne du skulle vilja göra ett djupdyk i eller redan har expertis inom. Dela gärna med dig av din djupdykningstankar till din omgivning eller Entreprenörer Tillsammans olika forum