collage_object

Fascinerande växters dag

Entreprenörer Tillsammans glädjefyllt passionerat entreprenöresskap och ett socialt och ekonomsikt hållbart förhållningssätt

Den 18 maj är det fascinerande växters dag och det tänkte vi uppmärksamma genom att be dig tänka på vilka fascinerande entreprenörer du inspireras av. Entreprenörer Tillsammans står för mångfald och mångkulturellt så våga tänka stort.
 
Några driftiga företagare som poppar upp i mitt huvud är; sir Richard Branson för sin oräddhet och innovativa förmåga, Laila Ohlgren ingenjör med specialitet inom mobilindustrin, Teslas uppfinnare Elon Musk, Estrid Ericson med öga för färg och form grundare av Svenskt Tenn, hotellgurun Petter Stordalen och inte att förglömma en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen genom tiderna enligt Times Magazine, Gabrielle ”Coco” Chanel.
 
Hur skulle du beskriva dig själv som fascinerande företagare? Är du envis som en maskros? Kanske färgglad likt en bougainvillea? Står du stadigt på marken som ett baobabträd? Eller rent av stark som en chilifrukt?