collage_object

Dagen för pressfrihet

Entreprenörer Tillsammans och dagen för pressfrihet och vår Kick-off

I onsdags när Entreprenörer Tillsammans hade VårKick-off hos Nette på The Photogallery i Halmstad var det den internationella dagen för pressfrihet. Bland oss som skriver, bloggar, sänder radio och tv är det en ynnest att vi kan uttrycka glädje, passion, bubbel, feelgood, pirr, kärlek, mys o/e tekniska manualer och rörmockarinstruktioner nästan helt utan spärrar eller barriärer. Vi i Entreprenörer Tillsammans väljer att lyfta det positiva i vår omvärld, boosta varandra och entreprenörskap i det stora hela.
I The Photogallery hänger många vackra, visuella budskapsbärare och fantastiska bildkonstverk och det kan ju sägas vara en slags pressfrihet. Denna kväll den 3 maj sjöng Christof Jeppsson feelgood-tunes och entreprenörer skapade synergimagi. För er som missat just detta tillfället, återkommer vi med annat bus inom en snar framtid.