collage_object

På fredag är Arbetsmiljö-dagen!

På fredag den här veckan uppmärksammar vi Arbetsmiljödagen. Jag tänker att arbetsmiljö är ett otroligt tråkigt ord för något som är så viktigt. Hur har du det på din arbetsplats? Jobbar du hemifrån är det kanske lätt att glömma av ergonomin, sladdsäkerheten, pauser och belysning. På tal om belysning har vi ju till och med en ljusexpert i Entreprenörer Tillsammans. Har du frågor kring rätt ljussättning på ditt kontor eller i hemmet kan säkert ljuskonsulten Anders på Belys Sverige hjälpa dig. Även om du är soloprenör, eller kanske just för att du inte har kollegor eller anställda inom samma firma, är det viktigt att se över din tidsplanering och miljö. Kom ihåg att ta regelbundna pauser, njut av en näringsrik lunch och kanske ta en motionspromenad i friska luften för att kunna uppnå den ultimata produktiviteten. Allt för att kunna hålla som företagare och bli ditt allra bästa du. På bilden ett drömskrivbord fotograferat på NK i Stockholm.