collage_object

VÄRLDSBOKDAGEN

Visste du att på söndag är det internationella Världsbokdagen? Har du läst en bra bok på sistone? Det finns ju många genrer och lika många åsikter. Vem är din favoritförfattare? Läser du klassiker, deckare, feelgood eller möjligen science fiction? Jag föredrar personligen pappersböcker, men kan lyssna på ljudböcker under promenader, cykelturer eller dammsugning. E-böckerna har inte riktigt slagit rot hos mig, ännu. Jo, när man är på resande fot skulle ju en e-bok sitta fint. I Entreprenörer Tillsammans finns åtminstone en utgiven författare och vi hoppas naturligtvis på fler, kanske då inom självhjälpsgenren. Sitter du och klämmer på en bok? Har du något undangömt manus i byrålådan? Ut med det!
Gå ut på gator och torg och dela med dig av din läsglädje. Kanske vi kan fira Världsbokdagen med att ge en bok till en främling eller någon vi tycker om.