collage_object

Helen D Viebke  - LärandeUTVECKLING 1.0 AB

Ambassadör 2017 Entreprenörer Tillsammans Helen D Viebke  - LärandeUTVECKLING 1.0 AB

Jag är en energisk, positiv och driftig kvinna som älskar att möta människor i alla åldrar. Att få ta del av olika livshistorier och att få möjlighet att medvandra i en persons eller en grupps utveckling och lärande är kraftfullt och ger mycket tillbaka. Att ha möjlighet att dela med mig av min livserfarenhet och kompetens och få möjlighet att lära mer är en av mina drivkrafter.  Min man och våra två döttrar bor tillsammans med hästar, kaniner, katter och hund på en liten gård i Vedby utanför Klippan. Jag har arbetat i skolans värld sedan 1989 som lärare, rektor, områdeschef och verksamhetschef. Jag är även utbildad coach, NLP tränare och mental tränare.  Min personliga vision är att ha en kursgård på landet för alla åldrar där man kan rehabiliteras, utvecklas och stärkas i den person man är och vill vara.

Mitt företag är ett nybildat aktiebolag som heter LärandeUTVECKLING 1.0 AB där jag utbildar och coachar individer, grupper och organisationer i ledarskap, kommunikation och gruppdynamik. Utbildningsportföljen innehåller bland annat:  - Kulturen på arbetsplatsen, - Kommunikation & Utvecklat Ledarskap för skola, - Elevassistent- och Resurslärarutbildning,  - Certifieringsutbildningar i NLP tillsammans med samarbetspartner NLP Professionals.

Som ny företagare är man ganska ensam och de nätverk man är med i måste ge ett mervärde för mig som person men även ett stöd i utveckling av mitt företag. För mig blir det viktigt att kräset välja ut de nätverk som har kunskap, kompetens och en generositet mellan medlemmarna för ett gemensamt växande och lärande. Detta gjorde att jag valde att vara med Entreprenörer Tillsammans.
 
www.larandeutveckling.se

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln