Mobil 2 Entreprenörer Tillsammans 1

Denis Gavois - hantverkare & träkonstnär på Le Rocking Horse

Ambassadör 2017 företagsnätverk småföretag Entreprenörer Tillsammans - Denis Gavois

Jag är en fransman som drabbades av Sverige och bosatte mig i Halland år 1981.

Idag är jag egenföretagare som hantverkare och träkonstnär på heltid men har dessförinnan arbetat i tjugoårs tid på en folkhögskola, jag är också utbildad folkhögskolelärare. I mitt yrke som trähantverkare strävar jag efter att knyta an till gammal gedigen hantverkstradition och framställa föremål som är både användbara och vackra att se på.

Le Rocking Horse är ett enmansföretag men med många gunghästar som medarbetare vilka galopperat iväg till både slott och koja. I företaget tillverkar och designar jag viktorianska gunhästar men restaurerar även gärna både karusellhästar och gamla gunghästar.  Jag tillverkar, designar och restaurerar även möbler på beställning. Att få arbeta med unika och speciella uppdrag är oerhört stimulerande och inspirerande.

Att vara ambassadör för Entreprenörer Tillsammans ger mig ett fantastiskt tillfälle att från min verkstad här i Köinge kunna nätverka och utbyta erfarenheter med andra hantverkare och entreprenörer inom olika branscher runt om i hela Sverige. En fantastisk möjlighet för mig att dela med mig av min passion samtidigt som jag kan ta del av andras.

www.lerockinghorse.com

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln