collage_object

Sara Olsson – Bokförlaget SOL

Ambassagör 2017 företagsnätverk småföretag  Entreprenörer Tillsammans Sara Ohlsson Bokförlaget SOL

Jag är en driven egenföretagare som gått från anställd till framgångsrik entreprenör på mindre än två år. Jag är målmedveten och påhittig, och älskar att nätverka och hitta nya kontakter. Varje dag som företagare lär jag mig något nytt och blir inspirerad av andra i min närhet. Jag hoppas att mina erfarenheter i sin tur kan hjälpa andra och jag delar gärna med mig av dessa.

Bokförlaget SOL ger ut underhållande hängmatteromaner. Våra författare är drivna och engagerade och tillsammans armbågar vi oss in i branschen!

Jag vill bli inspirerad och inspirera. Att vara egen företagare kan vara ensamt och alla möjligheter man får till att nätverka och träffa andra entreprenörer är en fantastisk möjlighet till gemenskap och personlig utveckling.

www.bokforlagetsol.se

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln