collage_object

Anneli Andersson - Karlsberg Gård 

Jag är en person mitt i livet som gillar när det händer saker och ting, som har mycket energi, idéer och kreativitet. Älskar att se andra människor växa och må bra och tycker det är underbart när kvinnor visar girlpower i företagande. Livet är här för att levas och ha kul, det är min sanna inställning. Hellre gasa än bromsa (det går inte bromsa sig ur en uppförsbacke). Jag brinner för mitt företag och vaknar med ett leende på läpparna varje dag.

Mitt företag heter Karlsberg Gård och är ett lantligt B&B med aktiviteter, konferenser och fester. Guldklimpen på gården är vår stenugn där du får baka bröd och pizza tillsammans med nära och kära. Vi vill ge dig det lilla extra och en skön måbra känsla. Gården är inredd i lantlig stil och rummen har eget badrum, och en lyxig känsla över sig. Vi vill skapa en liten oas dit du kan komma, må bra och bli lite extra ompysslad. Ta med dig nära vänner eller släktingar och göra något roligt tillsammans. 
 
Jag inspireras av sköna människor med driv och som brinner för att göra ”sin grej”. Det kommer jag att möta i denna grupp, det är jag helt övertygad om. För mig känns det otroligt viktigt att få vara en del av ett nätverk och att nätverka med andra entreprenörer. Vi sitter på så mycket kunskap tillsammans som vi kan dela och ta del av. 

www.karlsberg.se

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln