collage_object

Sarah Berthag Ljones - en glad modist som arbetar under företagsnamnet Slj MODIST

Ambassadör Entreprenörer Tillsammans - Sarah Berthag Ljones - Slj MODIST

Jag gör härliga designade och unika kreationer att bära på huvudet. Hattar, hårdekorationer och bröllopskreationer. Har Gesällbrev inom modistyrket. Som grund i mitt företagande har jag en ingenjörsutbildning i industriellekonomi och logistik, med flera års erfarenhet inom inköp, logistik och kvalitetsarbete. Jag brinner för företagande i olika former.
 
Slj MODIST tillverkar handtillverkade designade hattar och hårdekorationer. Gediget hantverk i ny modern tappning som många gånger hämtar inspiration från svunnen tid.
 
Att vara entreprenör innebär ofta mycket ensamarbete och i bland är det lätt att tappa fart och driv framåt. Jag hoppas att Entreprenörer Tillsammans skall hjälpa mig att hålla ångan uppe.
www.sljmodist.se

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln