collage_object

Daniel Sanjay Ohlsson - Kulturvärden

Jag är en kulturnörd som brinner för mötet mellan människor och kulturens kraft att skapa möjligeter. 

Från medverkande i musikal i Malmö och Gbg, flertalet amatörteatrar till anställning på Kulturförvaltningen i Halmstad och Teckningsmuseet i Laholm. Som kulturarbetare har jag som många andra fått kämpa för det jag brinner för och egentligen aldrig gett upp utan istället hittat styrkan i att hitta nya vägar.

Efter utlasning från Halmstad kommun 2010 valde jag att sakta men säkert bygga upp mitt företag Daniel Sanjay - Kulturvärden som idag består av följande ben: Moderator/konferencier, guide inom konst och stadsvandringar, arrangör av mindre och större evenemang (som t.ex. Ljusfesten i Ängelholm 2015-16 som drog cirka 15000 besökare) Röstinspelningar för reklamuppdrag m.m och en del tv inspelningar.

Har också med åren lärt mig en massa som jag nu gärna tipsar andra om genom mentorskap på Nyföretagarcentrum och vägledning för UF-elever. Har också förmånen att med jämna mellanrum få föreläsa i entreprenörskap för allt från Universitetet i Gbg till mässor och konferenser. 

Min fru Catharina Sanjay och jag arrangerar sedan 2011 konstvandringar i Laholm, föreläser och har skrivit en bok om konstnären Kirke Ralph från Laholm, som redan sålts i cirka 400 ex sen julen 2016!

Har sedan januari 2016 en anställning på 50 % som Account Manager på AlphaCE där jag jobbar som nätverkare och hittar praktik och anställningsmöjligheter för våra deltagare från AF. Ett riktigt spännande jobb som skapar många solskenshistorier. Känslan att kunna använda sitt breda nätverk för att hjälpa andra värmer ordentligt. 

Jag är nu fast besluten att ägna resten av mitt liv med att hjälpa andra att hitta sin väg med hjälp av de erfarenheter jag plockat åt mig på vägen. 
Med ett brett nätverk och brinnande intresse för att hitta nya vägar ser jag verkligen fram emot att vara Ambassadör för Entreprenörer Tillsammans! 

Hemsida: www.danielsanjay.se

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln