collage_object

Elisabeth Svensson - auktoriserad redovisningskonsult och egenföretagare på Ekonomibyrån i Halmstad

Mitt arbetsredskap är siffror och jag har den stora förmånen att få arbeta med människors drömmar.  Att få vara med på den livsresa som det innebär att starta ett bolag är ett stort priviegium. 

Jag startade Ekonomibyrån i Halmstad 2003 har under årens lopp haft förmånen att samarbeta med ett stort antal härliga företagare som alla brinner för sin affärsidé.  Hos oss spelar inte storleken på företaget någon roll. Det viktigaste för oss när vi väljer om vi ska inleda ett samarbete eller ej är att hjärtat är på rätt ställe och att man brinner för sitt företag. 

Att gå med i Entreprenörer tillsammans var inget svårt val. Jag har i flera år saknat en naturlig mötesplats för alla oss microföretagare. Att få vara med i ett nätverk som vill stötta, peppa och inspirera likasinnade känner jag är en självklarhet att vara med i. Ju fler vi kommer bli desto mer dynamiskt kommer nätverket att bli. 

Ser verkligen fram emot kommande event under 2017.

Etikettmoln

Senaste inläggen

Bloggarkiv