collage_object

Kajsa Jeppson - konsult, moderator & affärsutvecklare på Señora AB

Jag heter Kajsa Jeppson och driver Señora AB. Energi, glädje och engagemang är tre ord som beskriver mig som person. Jag är estet ut i fingerspetsarna och har ett stort bildintresse. Dessutom gillar jag omsorgen om de små detaljerna, de som knappast märks men som ändå är med och gör hela skillnaden!

Ibland tänker jag att mitt företag Señora AB är en diversehandel. Jag har många olika sorters uppdragsgivare och kunder. Stora (t ex KappAhl, Varbergs kommun och Kungsbacka kommun) och små få- eller enmansföretag. Men, det finns en röd tråd och det är att alla mina uppdrag handlar om utveckling. Det kan vara av en affär, en organisation, en idé eller ett intresse.

Jag älskar att möta andra människor. Det är i mötet som livet händer. För mig. Där uppstår nya idéer, nya insikter och innovation. Att dela med sig och att få ta del är gratis livsglädje!

Blogg: www.kajsakajsa.com
Hemsida: www.senora.se
Instagram: @kajjep