collage_object

Nette Johansson, gallerist på The Photogallery

Nette Johansson The Photogallery - Entreprenörer Tillsammans stolta entreprenör och ambassadör 2017

Jag är född och uppvuxen i Halmstad och utbildade mig först inom den grafiska branschen innan jag tog klivet ut till konsten. Jag brinner för den fotografiska bilden och efter att jag arbetat på Hotel Tylösands galleri i många år bestämde jag mig för att starta mitt egna galleri The PhotoGallery. Jag är enligt min make en hopplös projektmänniska.

The PhotoGallery startades 2013 med målet att presentera bra internationell fotografi runt om i Skandinavien. Vi är ett pop-up galleri men har vår fasta bas i Halmstad där vi har ett 400kvm stort showroom.

Att driva och vara engagerad i ett företag är en livsstil. På något sätt arbetar man alltid och som tur är med något man älskar. Men tillsammans kan man alltid må och bli bättre.

www.thephotogallery.se

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln